Hoe Maak je de Elektrische Componenten Werken Als Magie!

De Raspberry Pi is een van de meest bekende mini-computers, die goed verkocht meer dan 500 miljoen stuks tot nu toe. De lage kosten, en zijn vermogen om te doen zo ongeveer alles, waaronder het maken van muziek, hebben het tot een favoriet in de maker gemeenschap gemaakt.

Raspberry PI

Het is één van de eersten die een ARM-gebaseerde architectuur, dat is geweldig, want het is een goed platform voor dezelfde componenten die worden gebruikt in meer geavanceerde apparaten te gebruiken. Ook de Raspberry Pi heeft een grote cross-compatibiliteit met andere componenten zoals SD-kaarten en USB.

Echter, het is nog steeds erg makkelijk om een ​​fout maakt bij het programmeren van de elektrische onderdelen van uw Raspberry Pi, dus je moet extra voorzichtig zijn. Hier zijn een aantal dingen die je moet onthouden bij het maken of repareren van een programma.

Ten eerste, als je met behulp van een USB-programmeur, moet u met behulp van een hoge kwaliteit model. Ze zijn goedkoop, maar ze niet altijd geven u een hoge kwaliteit programma. Er zijn hogere kwaliteit programma's die er zijn, maar als je net begint, zal je waarschijnlijk niet nodig om veel meer geld te besteden aan dit.

Ten tweede, proberen ervoor te zorgen dat de aluminiumfolie beide zijden van de soldeerbout tip raakt. Dit zal het gemakkelijker maken om solderen en maken het proces sneller.

Ten derde, niet de aluminiumfolie te raken aan de ijzeren helemaal niet, omdat dit je vingers kunt verbranden. Het hete metaal uit de ijzeren opstaat tegen de aluminiumfolie en zal gemakkelijk opwarmen van de soldeer. Het is een stuk veiliger om het ijzer te raken, en op die manier zult u niet uw vingers verbranden.

Tot slot een laatste opmerking over de veiligheid. Houd in gedachten dat je niet hoeft om een ​​daadwerkelijke soldeerbout te kopen als je niet een professional. U kunt altijd gebruik maken van een mes en een scheermesje. Zorg ervoor dat u de punt van het mes of scheermes te houden op een veilige afstand van het oppervlak je soldeert.

U vindt deze tips nuttig wanneer u voor het eerst aan de slag. Neem de tijd om ze uit te voeren. Als u de regels in je hoofd bovenstaande richtlijnen te volgen en te onthouden, zult u goed op uw weg naar het bouwen van uw eigen Raspberry Pi.

Als het gaat om het leren hoe te bouwen en programmeren een Raspberry Pi, hoeft u niet de juiste instrumenten te kopen. In feite kan je zelfs willen inkoop gereedschappen over te slaan en leer alles over DIY (do it yourself) projecten op het internet.

U kunt vele verschillende projecten in YouTube en andere video-sites te vinden. U kunt volgen samen met een video-tutorial, of u kunt gewoon lezen de omschrijvingen van de projecten en volg mee als de instructies begeleiden u bij elke stap.

Voordat je helemaal opgewonden, hoewel, je moet echt ervoor zorgen dat je weet wat je aan het doen bent. Met een simpele fout, kun je alles wat je zo hard voor gewerkt hebt verpesten. Als u wilt uw gebouw en de programmering te nemen naar het volgende niveau, moet je jezelf een boek kopen of bezoek de website van één van de doe-het-experts, zoals Instructables.

Leg niet al uw vertrouwen in iemand die net voorbij en die heeft geen idee wat hij of zij doet met de elektrische onderdelen van uw Raspberry Pi. Heb vertrouwen in je capaciteiten en je zult bouwen en programmeren van een Raspberry Pi in een mum van tijd.