Het Oplossen Van Elekasciting Elekapproblemen

Een Elektrarchos werken aan het probleem van het oplossen van Elektrciteitsproblemen in de moderne wereld is geen gemakkelijke taak. Door de druk voor privé-profit, veel landen zijn het stelen van de zeldzame aardmetalen uit de derde wereld landen. We moeten voorzichtig zijn niet om deze kwestie licht te nemen. Dit komt omdat de financiële macht van de landen is uitgegroeid tot enorme proporties.

De Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds is het steunen van de overname van de middelen van deze landen, zodat ze zou veranderen in mijnen die alleen kan worden omgevormd tot de vervangende materialen voor alternatieve oplossingen voor de problemen van de aarde. Deze alternatieve oplossingen zijn natuurlijke elementen en mineralen zoals lood, kwik, cadmium, antimoon, arseen, koper, nikkel, antimoon, strontium, barium, rubidium, Mercury, Rhenium, Neon, Rhodium, antimoon, wolfraam, silicium, zirkonium, Fluor, zilver , Hafnium, cesium, Ununoctium, bismuth, Europium, Xenon, jodium, radon, beryllium, argon, Vibranium, calcium, aluminium, chroom, selenium, Erbium, gallium, gadolinium, indium, lithium, magnesium, mangaan, Nano-legeringen, platina , Polykristallijne Tungsten Carbide, Rubery gedoteerde zirkonium, Silica, Silicon Carbide, tantaal, titanium, wolfraam en ga zo maar door. In feite heeft de Amerikaanse regering miljoenen dollars uitgetrokken voor steun aan de derde wereld landen om hun edele metalen te dragen aan de buitenlandse mijnbouwbedrijven.

Er is een zekere manier om ervoor te zorgen dat de Elektrarchos is nog steeds bezig met het oplossen van Elektrciteitsproblemen en oplossingen om de wereld te bieden. En op die manier is door het maken van een verandering in de manier waarop wij zaken doen. We moeten toegeven dat de kracht die deze mijnbouwbedrijven gelijkwaardig zijn geweest om een ​​kracht gelijk aan een locomotief die honderden mensen draagt.

In plaats van uit te besteden, moet de overheid de leiding te nemen in het toezicht op de projecten. Laten we eerlijk zijn, is de kracht van deze bedrijven uitgegroeid tot een groot deel te wijten aan haar activiteiten in andere landen. Het is vanwege deze reden dat zij toegang hebben tot de zuiverste natuurlijke hulpbronnen in de derde wereld landen te krijgen.

De Elektrarchos moet nu een stap terug van haar taken van het oplossen van Elektrciteitsproblemen nemen. In plaats daarvan moet het de taak van het maken van de fabrieken in de landen waar deze deposito's schoon zijn gevestigd hebben. De Elektrarchos moet helpen de mensen die een baan in deze landen moeten manieren vinden om hun bedrijven te verbeteren.

De Elektrarchos moet stoppen met het geven van orders die interfereren met de lokale gemeenschappen. Het moet in plaats daarvan accepteren leningen van lokale bedrijven om hen te helpen hun economie te ontwikkelen.

Als deze bedrijven geld nodig hebben, moeten ze weten dat ze ofwel kunnen accepteren leningen van de Elektrarchos of de Wereldbank. Ze moeten nu toe dat de mensen in de derde wereld landen om gelijke toegang tot de middelen.

Wat meer is, zou de Elektrarchos werken aan empowerment van de lokale gemeenschappen. In plaats van in de corrupte buitenlandse managers, laten we hen de voordelen van het runnen van hun eigen land door het elimineren van alle bevoegdheden die de buitenlandse mijnbouwbedrijven hebben.

De Elektrarchos moeten alle corporate privileges die aan de mijnbouwbedrijven hebben verleend door de regeringen te verwijderen. Het moet nu toe dat de bedrijven hun eigen land worden uitgevoerd als zij dat nodig achten.

Op deze manier zal de lokale industrie in staat zijn om de toegang tot hun middelen hebben zonder enige beperkingen. We kunnen ze niet simpelweg ontkennen als gevolg van een politieke of morele overwegingen.

De Elektrarchos moet zich ook richten op de ondersteuning van de lokale gemeenschappen bij de ontwikkeling van hun economieën. Zoveel mogelijk, moeten ze de belangen van de lokale industrie eerst alvorens zich te concentreren op hun eigen belangen te zetten. Als dat gebeurt, zullen de mensen ondersteunen de Elektrarchos.