Wat U Moet Weten Over Chocolade - de Voordelen voor De Gezondheid

De chocolade-industrie is gegroeid door de jaren heen, vooral in Azië. Maar de groei is te danken aan een belangrijke reden - Amerikanen!

Chocolade

Sommige mensen kunnen dit niet weten, maar de gezondheidsvoordelen van chocolade zijn vele. Je hoeft niet naar een wetenschapper om deze voordelen te krijgen - je hoeft alleen maar een beetje kennis en wat geduld. Ik heb een beetje van het onderzoek gedaan en leerde nogal een beetje over chocolade en de voordelen voor de gezondheid.

Laten we eerst eens praten over hoeveel chocolade we moeten eten op een gezonde voeding. Voor de meeste volwassenen, een ounce van chocolade per dag is goed voor het hart. En dat betekent niet dat een of twee chocoladerepen.

De waarheid is dat zelfs mensen die een vetrijk dieet volgen vaak bedriegen door het nemen van meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van chocolade. Dit is te wijten aan het feit dat de hoeveelheid vet in chocolade zo laag is en het vet gebruikt voor het maken chocolade is laag in calorieën.

Het punt is dat door het gebruik van een hoger percentage van de cacao dat maakt chocolade, we kunnen eigenlijk de calorieën verloren door hunkeren naar voedsel met de calorie vervanging van chocolade te vervangen. Het werkt echt goed, zeker als je ook het eten van veel groenten en fruit.

Als je in de gewoonte van tussendoortjes op koekjes, crackers, pretzels, enz., Dan chocolade is misschien niet wat je wilt toevoegen aan uw dieet. Maar het goede nieuws is dat er vele andere grote voedingsmiddelen die zijn gemaakt met chocolade. Substitueer enkel de helft van de hoeveelheid calorieën voor chocolade in de voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet.

Een van de beste dingen over chocolade is dat je vetarme versies van bijna alle van het voedsel dat we graag eten kunnen vinden. Helaas is er zeer weinig chocolade op de menu's van vandaag, want het is te duur, dus de meeste mensen die gaan voor chocolade uit gewoonte in plaats van omdat ze het leuk vinden.

Terwijl ik chocolade eet af en toe, ik ben een grote fan van desserts die veel suiker en calorieën. Maar als het gaat om gewicht te verliezen, is dit geen slechte zaak.

Dus, hoeveel calorieën eet je in een hele portie chocolade? Als je dat getal in gedachten te houden, terwijl snacken en zelfs winkelen, zult u veel beter bij het tellen van je calorieën.

Een laatste ding - je mag nooit de kracht van chocolade te onderschatten in het helpen om gewicht te verliezen. Dezelfde studies die aantonen dat het gezond is voor u ook aantonen dat de consumptie van chocolade kan u langer leven. Dit toont aan dat het niet de calorieën die kwestie, maar eerder de gezonde antioxidanten in chocolade.

Dit alles toont aan dat het eten van chocolade heeft veel voordelen, en je moet echt niet overslaan. In plaats daarvan, maar verbruiken meer chocolade en je zult waarschijnlijk het verbeteren van uw gezondheid.