Drone Fotografie en Video: Inspectie Voor de Industriële Activiteiten

Dr. Hans Kammerer, CEO van Robotic Factory Solutions, geeft ons een verhaal over hoe hij en zijn team bouwde drones met de missie om fabrieken te inspecteren, ongeacht of er waren mensen op de grond. Tijdens zijn toespraak, toonde hij hoe drone fotografie en video zou worden gebruikt in dit soort inspectie.

Inspecties Met Drone

Drones hebben een unieke mogelijkheid om laag bij de grond te vliegen, zonder verlies van hun uitzicht. Het is deze unieke mogelijkheid die hem en zijn team nodig om drones die in staat is het uitvoeren van een verscheidenheid van de inspecties van de industriële activiteiten zijn te construeren.

Om dit te bereiken, werd een robot inspectie methode toegepast. Dit proces omvatte twee hommels, een op de grond en de andere aan de bovenkant van de tweede dar, met camera's aan de onderkant van de tweede dar aangebracht.

Door het versturen van een commando van de grond naar de tweede drone, zouden beide drones informatie heen en weer te communiceren. De door de twee drones verzamelde informatie zou dan worden geanalyseerd door de grond team, bepalen of er problemen zijn die onmiddellijke aandacht vereist waren of als het was gewoon een eenvoudige mechanische probleem dat alleen zou nemen een paar minuten naar het adres. Door beide drones verzenden van commando's tegelijk, kunnen ze bepalen welke van de drones momenteel in werking was.

Tijdens de inspectie proces, zou de grond team de grond team te informeren over de drone die werd bediend door de persoon die up was op het dak. Zodra deze informatie is ontvangen, zou de grond team stuurt commando's naar beide drones om ofwel terug te keren naar de basis van de drone of ga terug naar de grond, afhankelijk van welke van de drones is momenteel in gebruik.

Deze methode zorgt voor een snelle beoordeling van de problemen, en zoals de naam al aangeeft, controles vanuit de lucht. Een drone aan de voet van de fabriek, op afstand bediend door een ervaren persoon, zou inspecteren de werkvloer voor problemen, terwijl de andere drone zou zweven boven het gebied, het verstrekken van videobeelden dat de problemen op een afstand zou laten zien. Deze beelden zouden worden opgevangen door beide drones.

Nadat de beelden werden gevangen genomen, zou de drones gaan naar de plek die werd geïnspecteerd. Zodra de inspectie voltooid was, zou de grond team de persoon het advies op het dak van het probleem dat werd geïdentificeerd. Een volledige inspectie kan slechts een paar minuten duren, maar het kan ook zeer te kosteneffectief, omdat de tijd die wordt besteed aan de grond, evenals de behoefte aan extra personeel minimaliseert.

De bottom line is dat, tijdens deze controles vanuit de lucht, drone fotografie en video aan te bieden snelle, zeer gedetailleerde beelden. Voor elke fabriek inspectie, het extra voordeel van Drone Photography and Video is een geweldige manier om een ​​snelle visuele inspecties te bieden.

Door gebruik te maken van drones in het inspecteren van industriële activiteiten, zijn er veel voordelen te behalen. Ten eerste, als een probleem wordt vastgesteld tijdens de inspectie, het duurt niet lang duren voor de fabriek eigenaar om een ​​evaluatie van het probleem te ontvangen, ervoor te zorgen dat de kwestie meteen kan worden aangepakt.

Ten tweede, kan de fabriek eigenaar om een ​​breed scala aan informatie te verkrijgen in één keer, met inbegrip van het bewijs van iets dat verkeerd zou kunnen zijn. Natuurlijk kan de beelden die worden vastgelegd tijdens een compleet andere inspectie van de industriële activiteit worden verworven.

Tot slot is er een robot methode inspectie in gebruik waarmee eigenaar van een fabriek aan de grote uitgaven en de tijd in verband met handmatige controles te vermijden. Als er een probleem is gevonden tijdens de Drone Inspectie, zal het onmiddellijk en geïnformeerd resultaten.

Industriële activiteiten zijn belangrijker dan ooit vandaag. Als er problemen zijn geïdentificeerd tijdens de inspectie proces, kunnen ze worden behandeld in een tijdig, in plaats van het betalen van een dure vakbond loon voor de hele operatie.