Drone Fotografie

Drone-fotografie is de meest moderne manier om landschappen en uitgestrekte plaatsen te leggen. Met behulp van een drone kunnen nieuwe fotografen, slimme en creatieve hoeken het schot te tonen, terwijl een regelmatige camera van smartphone-routineopnamen produceert.

Voor het maken van dronefotografie heb je een drone, camera, controller of smartphone nodig. Een drone biedt een uniek uitzicht, met een veel groter bereik van verstelhoek, dat het mogelijk maakt om observaties uit ongebruikelijke hoogten te maken. Het nadeel hiervan is dat tenzij je een professionele piloot bent, het moeilijk is om te verzenden.

Een goede drone fotograaf zal u vragen om dezelfde soort specificaties als een regelmatige fotograaf: details over de exacte locatie, timing, hoogte, bewegingen, etc. Dit alles om het beste resultaat te krijgen.

Eenmaal in de lucht, krijgt de fotograaf de beste aanbieder van dat uitzicht. U maakt gebruik van een groter gezichtsveld en krijgt een meer interesseperspectief. Het is zo mogelijk om verschillende instellingen te gebruiken om je shots dynamisch te maken, zoals mode, lichtbalans, ISO, belichtingscompensatie etc.

De nieuwste generatie drones zijn uitgevoerd met HD-camera's met infraroodzicht, zodat je meerdere foto's en filmpjes met hoge kwaliteit kunt maken.

Dronefotografie is niet alleen beperkt tot landschappen of stadszichten. Het is ook ideaal om te gebruiken bij speciale evenementen, zoals bruiloften, graduatie, of welke andere gelegenheid dan ook.

En tenslotte, sinds de komst van drones, hebben professionals de vrijheid om nat of slecht weer te fotograferen, te filmen vanaf grote hoogten en rangen, binnen fotostudio's of vanaf locaties die anders geblokkeerd zouden zijn.

Als u op zoek bent naar een uniek zicht van de wereld, maak dan gebruik van drievoudige fotografie. Met dronefotografie krijg je een luxe, artistieke en intense ervaring. Zelfs scènes die weinig indruk kunnen maken met een regelmatige camera kunnen dramatische en mooie beelden creëren met een drone.