Wat U Moet Weten Over Omvormers voor Zonne-energie

Solar inverter kits zijn beschikbaar om u te helpen uw voeding uit het stopcontact om te zetten in zonne-energie. Het enige wat je nodig hebt is een standaard 120 volt voeding (stekkerdozen werken groot met zonne-omvormers ook) en een omvormer die gemakkelijk in uw systeem kan worden geïntegreerd. Dit apparaat zal DC elektriciteit omzetten in gelijkstroom (DC).

Omvormer Zonnepaneel

Een zonnepaneel kan worden gebruikt om zonne-energie om te zetten in gelijkstroom. De DC macht zal dan gaan in uw huis bedrading. Dit maakt het veel efficiënter dan traditionele methoden, die veel van de overtollige elektriciteit te produceren.

Om op het elektriciteitsnet te converteren van zonne-energie, is een omvormer nodig. Er zijn twee soorten omvormers, DC naar DC omvormers en AC naar DC omvormers.

DC-DC omvormers zijn de meest gebruikte, vooral voor beginners, omdat ze zijn eenvoudig te gebruiken. Een omvormer is het apparaat dat DC power zal omzetten in DC, dat vervolgens kan worden gebruikt als de kracht die je normaal zou krijgen van uw elektriciteitsnet.

Een omvormer zal een paar dingen nodig. Zij dient een transformator en een spanningsregelaar, die beide afzonderlijk van elektronicawinkels kunnen worden gekocht hebben. Het zal ook moeten beschikken over een aan / uit schakelaar en een aantal schakelaars voor het starten en afsluiten van de voeding.

De wisselstroom naar gelijkstroom omvormer maakt gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken. Echter, dit soort omvormer meestal de voorkeur van experts. Deze omvormer zal gelijkstroom om te zetten in wisselstroom.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een omvormer is de grootte van de zonnepanelen. Er zijn omvormers die geschikt zijn voor kleine zonnepanelen zijn, en anderen die niet geschikt zijn voor deze kleine zonnepanelen. Alle soorten van omvormers zal een geschikte adapter nodig.

De kracht converter voor de zonnepanelen moet een adapter voor de stroomomvormer hebben. De grootte van de adapter voor de stroomomvormer zal afhangen van de grootte van de zonnepanelen, de kracht converter rating en de hoeveelheid elektriciteit die de zonnepanelen kan produceren.

Aangezien de vermogensomzetter is niet zo kritisch, de hoeveelheid van deze inrichting is niet erg belangrijk. Bij het bepalen hoeveel omvormers om te kopen, is het belangrijk om een ​​die zal nemen van de minste hoeveelheid ruimte. Sommige bedrijven verkopen dit product in gebruiksklare formaat te monteren.

Een omvormer kan erg handig zijn als je nodig hebt om een ​​reis te maken naar de winkels of als u nodig hebt om lange afstanden te reizen naar het werk. Het maakt stroom krijgt direct van het lichtnet veel gemakkelijker. Als u weg uit het stopcontact zijn voor meer dan een paar uur, kan het elektriciteitsnet volledig uit te schakelen, zodat de omvormer is van vitaal belang.

Alle informatie hierboven voor meer gevorderde gebruikers die in staat zijn om hun eigen zonnepanelen te installeren. Voor beginnende gebruikers, zijn er gespecialiseerde bedrijven die de beste informatie over zonne-omvormers bieden.