De Moderne Bedreiging

Een zeer veel voorkomend verschijnsel in de wereld van vandaag is de toename van het aantal e-phishing, waarbij e-mailaccounts van uw vrienden en collega's in het gedrang komen. Deze worden gebruikt door cybercriminelen om hun gestolen identiteiten en persoonlijke informatie te verkopen aan andere partijen, zowel voor het gebruik ervan in fraude of als een middel om real-life identiteitsdiefstal.

Phishing Campagne Cybercriminelen

U zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk uw e-mail inbox kan worden geïnfiltreerd. Het enige wat u hoeft te doen is open een e-mail die u niet herkent, bijvoorbeeld van een echte publicatie, maar dat is de vraag of u een kleine vergoeding te betalen.

In eerste instantie zou je denken dat het een belangrijke zaak en hebben de luxe van te laten passeren zonder verder onderzoek. Echter, zodra je je realiseert dat je account is gehackt, kan het te laat zijn. Phishing e-mails zijn over het algemeen gestuurd om honderden mensen in uw lijst.

Wat u hoeft te doen is voor het verzenden van een e-mail dat de informatie die u gevraagd om te betalen voor bevat. Zodra de e-mail is verzonden, moet u ook bevestigen dat u de persoon achter de identiteit. Als u dit kunt bewijzen, dan zal uw e-mail ongeldig zijn.

Sommige mensen beseffen niet eens dat hun e-mail accounts zijn gecompromitteerd. Ze ten onrechte van uitgaan dat hun online bankrekening is gehackt, of dat ze kunnen hebben gehad hun creditcardgegevens gestolen.

Dit is gewoonweg omdat phishing kan spread tussen legitieme websites zijn zonder enig gevaar voor de gebruikers die worden gelokt in. Dus miljoenen mensen besteden tijd elke dag op social media websites, maar heel weinig mensen realiseren zich dat ze zijn gebruikt als lokmiddel oplichters.

Het is daarom essentieel dat je wat tijd neemt om je social media pagina's om te bepalen of je het doelwit van identiteitsdieven. Indien mogelijk, proberen om uw wachtwoorden te wijzigen waar mogelijk.

Ook als u een PayPal-rekening, kunt u het bezit komen van uw geld op zijn vroegst te krijgen met behulp van de PIN-systeem. Dit is een zeer handige functie om veiligheidsredenen.

Uw identiteit moet altijd veilig zijn, omdat u het gebruikt om betalingen te maken, onder andere dat uw geld te betrekken. Dus, zelfs als uw bank of creditcardmaatschappij informeert u dat uw account is gehackt, is er geen reden tot paniek!

U kunt een veelheid van verschillende diensten te gebruiken om u te helpen uw situatie te beheren met het oog op de gevolgen van de real-life identiteitsdiefstal te minimaliseren. Een professionele dienst zal u de hulp die u nodig heeft om uw financiën te controleren en stop uw e-mailaccounts vanaf gehackt geven.

De online criminele markt wordt steeds groter en groeit elke dag. Cybercriminelen worden steeds meer gericht op klanten die niet goed beschermd zijn tegen hen, en phishing e-mails blijven een belangrijke bedreiging voor de veiligheid zijn.