Regeling Werkuren

Het Gebruik Van De Regeling Uur

In de afgelopen jaren, de Uren Scheme is zeer populair geweest. Er zijn verschillende redenen waarom deze nieuwe manier van opnametijd zo snel heeft gevangen op.

Sommige mensen hebben altijd geklaagd over de PDS systeem. Dit systeem, algemeen bekend als PMS, registreert de tijd van de persoon op alle momenten van de dag en nacht, maar is onderverdeeld in kleine delen van de tijd. Het kan alleen opnemen van de werkelijke einde van de dag wanneer een werknemer wordt verondersteld te zijn op hun bureau, of ze kunnen worden verplicht om te verblijven in hun bureau tot het einde van de uren van de dag.

Een ander probleem met de PDS systeem is dat het onjuist is in veel gevallen, want er is geen manier om te weten hoe lang iemand was uit de buurt van hun bureau. In de laatste twee decennia heeft PMS begonnen met het vervangen worden door een aantal andere systemen die alleen mensen zullen zien wanneer ze daadwerkelijk het werk waren, als je wordt opgenomen, of zelfs alleen maar de exacte tijd de klok liep.

Ook als de persoon die wordt opgenomen gewerkt voor meer dan een bedrijf, zou de toegevoegde probleem van de registratie-afdeling proberen bij te houden van de werknemer wordt opgenomen houden. Als gevolg hiervan is er geen manier om te weten of je eigenlijk had de werkelijke tijd opgenomen of niet.

Een betere oplossing voor dit probleem is het Hours Scheme. Het is een zeer eenvoudig systeem dat eenvoudig zal registreren wanneer iemand werkte, terwijl ze nog steeds de mogelijkheid om de exacte tijd te nemen geven.

HR is de enige persoon die de HRIS voor werknemer registratie kan gebruiken. Zij zullen moeten gecontacteerd worden op een klantenservice nummer dat kan worden gevonden op de service-overeenkomst vorm. Het Customer Service nummer wordt gebruikt om te achterhalen of iemand anders behoeften om het systeem te gebruiken of niet.

De HRIS is heel eenvoudig, maar het kan veel tijd besparen voor de HR-afdeling. Bijvoorbeeld, als iemand niet willen dat hun verslag worden bijgehouden op papier, ze gewoon zeggen dat ze het niet willen, en ze zijn klaar mee.

Zodra dit gebeurt, zal de HRIS zorgen voor het. Geen opname ooit zal online worden opgeslagen, tenzij ze in dit handmatig op een andere plaats, zoals de HRIS. De enige mensen die zijn toegestaan ​​om de gegevens in te voeren zijn de HR manager en de HRIS beheerder.

U kunt eenvoudig e-mailadres van de beheerder op de websites waar de HRIS normaal wordt gehouden. De beheerder in staat zal zijn om de gegevens aan u, die zal u dan online worden verzonden. U kunt het afdrukken of bekijken op uw gemak.

De e-mails zal ook een vorm waarin u wordt gevraagd in te vullen, dat niet de naam van de persoon zal tonen bevatten. In plaats daarvan, zal zij daarin iemands voor- en achternaam, evenals het bedrijf en de locatie waar ze werken. Ook zal dit de exacte overuren die zij in die specifieke periode te bieden.

Door het gebruik van de getijden Scheme, kunnen uw medewerkers eenvoudig bijhouden van hun tijd op het werk, zonder de rotzooi van een PDS. Het is een geweldige manier om te bezuinigen op fouten en uw medewerkers effectiever. Plus, zult u geen ruimte op uw budget voor nieuwe apparatuur nodig.