iPhone Reparatie - Tips over Hoe om te Herstellen van Uw iPhone Zelf

Er zijn een aantal iPhone reparatie winkels over de hele wereld. Deze winkels kan heel nuttig zijn voor eventuele problemen die je iPhone kan hebben. Ze leveren ook reserve-onderdelen en handleidingen over hoe ze te gebruiken uw iPhone weer aan het werk te krijgen. Sommige van deze reparatie winkels zijn te vinden in uw eigen huis, en u kunt uw eigen vervangende iPhone onderdelen online bestellen als je niet kunt vinden een reparatiewerkplaats in uw buurt.

Reparatie Iphone

Een van de belangrijkste redenen waarom er zo veel iPhone reparatiebedrijven is omdat iPhone gevoelig voor veel verschillende soorten problemen kunnen worden. Dit is heel gebruikelijk met Apple producten. Dus als je een iPhone gerepareerd moeten worden, zorg ervoor dat je naar een goede reparatiewerkplaats.

Als je al een iPhone hebt, weet je hoeveel u van het hebben van alle gratis vervangende onderdelen die Apple stuurt. Wanneer u een nieuwe iPhone te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van alles te vervangen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Apple is een van de grootste bedrijven in de wereld.

Je hebt misschien een probleem met uw iPhone. Met dit soort problemen, het meest waarschijnlijke scenario is dat je zal moeten om een ​​nieuwe iPhone te kopen. Gelukkig is het mogelijk om je iPhone te vervangen zonder geld, zolang je een goede iPhone reparatiewerkplaats in de buurt.

Zelfs als je een iPhone die nieuwer is dan het iPhone OS, kunt u nog steeds installeren van een iPhone OS upgrade als je de behoefte om dit te doen voelen. Wanneer u dit doet, moet u een soort van actie uit te voeren op je iPhone die niet nodig is, zoals het opslaan van uw e-mailadres of opslaan van foto's. Dit is slechts tijdelijk en kan niet schadelijk voor uw iPhone.

Als je een iPhone hebt, kunt u proberen het installeren van een iPhone OS upgraden, zelfs als u op dit moment een iPhone 6, iPhone 6 Plus, of iPhone SE. Deze upgrade zal u toelaten om te profiteren van alle nieuwe functies die beschikbaar zijn voor u op een nieuwe iPhone.

Als je al een iPhone hebt en wilt upgraden, zijn er een paar stappen die u moet nemen. Zorg er eerst voor dat je verbonden bent met het internet, zodat u uw iPhone kunt bijwerken, downloaden van de iTunes en de iPod-app op je iPhone, of downloaden van nieuwe bestanden van het internet.

U kunt dit doen door middel van een quick unlock code vanaf een iPhone-accessoire of u kunt uw vingerafdruk te ontgrendelen uw iPhone te gebruiken. U kunt dit doen door naar boven te vegen vanaf de onderkant van je iPhone-scherm. Om je snel unlock code in te voeren, simpelweg uw vinger over het scherm zo snel als je kunt.

Zodra u uw snel unlock code hebt ingevoerd, moet u uw iPhone aansluiten op de computer om de benodigde bestanden te installeren. Als u geen verbinding kunt maken met de computer via uw draadloze verbinding, moet u uw iPhone uit te schakelen. Zodra u klaar bent het aansluiten van je iPhone, zult u dan in staat zijn om het proces van het installeren van een iPhone OS upgrade te voltooien.

Alles wat je moeten doen is om de nieuwe iPhone-update en installatiebestanden te downloaden naar uw computer. U hoeft niet om uw iPhone aangesloten op de computer als u het in uw tas of koffer. Als u dit niet kunt doen, sluit deze aan op een stroombron, zoals een stopcontact, in plaats daarvan.

Als u problemen ondervindt met uw nieuwe iPhone, dan kunt u altijd het huren van een iPhone reparateur. Echter, als je al een slechte ervaring met uw iPhone hebt gehad, kunt u om uw iPhone zelf repareren.