Verzekeringen

Verzekering voor Financiële Redenen

Er zijn zo veel verschillende soorten van het beleid dat er veel verschillende gebieden te dekken, en veel verschillende soorten risico's, die het verzekeren van jezelf om financiële redenen is een relatief eenvoudige taak. Allereerst moet u beslissen wat voor soort verzekering die u zou willen hebben. Bijvoorbeeld, wilt u zich verzekeren tegen een bepaald soort risico's (zoals gezondheid, aansprakelijkheid, of de openbare orde), of wilt u zich verzekeren voor een reeks van verschillende risico's (zoals levensstijl keuzes, credit rating, of Opvoeding Geschiedenis)?

Een beleid kan algemeen (verzekerd tegen veel voorkomende gevaren en risico's) of specifieke (verzekerd tegen eventuele risico's één specifiek). Als je de keuze hebt tussen een algemeen beleid en een bepaald beleid, kiest de specifieke beleid. Zelfs als je een basis beleid dat een aantal fundamentele risico's dekt, kan het de moeite waard om uw beleid toe te voegen op een bepaald punt. Je zou een ongeluk of een familielid sterft, of je moet misschien een sieraad of een kaartje te gebruiken om een ​​sportevenement.

Als je eenmaal hebt besloten op de aard van de risico's die u zou willen worden verzekerd, de volgende stap is om te beslissen welke soorten financiële beleid zijn geschikt voor jou. De meeste beleid zal betrekking hebben op bepaalde soorten risico's - bijvoorbeeld, kunt u een algemene soort verzekeringspolis wil om u te beschermen tegen veel voorkomende risico's zoals ongevallen, maar een specifiek type van het beleid om u te beschermen tegen specifieke risico's zoals voedselvergiftiging. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een breder scala van het beleid, terwijl andere specifieke vormen van beleid aan te bieden.

Financiële verzekeringen meestal betrekking op een aantal risico's. U kunt alle soorten risico's, of uw dekking te beperken tot enkele of alle soorten risico's. Echter, hoeft u niet per se nodig om een ​​breed scala van beleid kiezen: selecteer gewoon een beleid dat aan uw behoeften voldoet.

Financiële voordelen aanzienlijk verschillen ook van de ene verzekeraar naar de andere. Meestal zal een hoog gewaardeerde financiële verzekeringsmaatschappij lage premies, maar een hoog rendement op investeringen te bieden; een low-ratedfinancial verzekeringsmaatschappij zal bieden lage premies, maar een laag rendement op beleggingen. Echter, sommige bedrijven bieden financiële verzekering tegen zeer lage premies - sommigen bieden zelfs geen premie op alle. De beste manier om erachter te komen welk bedrijf is het beste voor u is om een ​​beetje van het onderzoek doen voordat u uw uiteindelijke beslissing te maken.

Een ander ding om te overwegen is hoe lang de premies zal duren. Hoe langer het beleid, hoe beter, maar in de meeste gevallen de hogere premies zijn alleen nodig voor een jaar of twee. Met andere woorden, hoeft u niet om de premies voor altijd te betalen; je gewoon betalen ze voor een beperkte periode.

Financiële opties kunnen ook worden gegroepeerd op niveau van bescherming. Zo zijn er de algemene voorwaarden, die meestal goedkoper zijn; en ook specifiek beleid, die meestal duurder. Er zijn ook een aantal opties voor het middengebied van het beleid maten, met verschillende plannen voor verschillende risiconiveaus.

Als u op zoek zijn naar een meer algemene soort verzekering, wilt u misschien een algemene verzekering voor het leven, de gezondheid, of eigendom en aansprakelijkheid te overwegen. Deze types van het beleid toelaten om risico te dekken, zonder beperking van de soorten risico's die u kunt nemen. Bijvoorbeeld, zou u in staat om een ​​algemeen beleid om je leven, verzeker verzekering voor uw huis, en de verzekering te kopen voor een auto en huis, als u vertrouwd bent met de verschillende soorten risico's die u zou kunnen worden blootgesteld aan zijn.

Als je besluit om een ​​meer uitgebreide vorm van verzekering te kopen, moet u de verzekeringsmaatschappij die u overweegt te onderzoeken. Misschien wilt u ze eerst te onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze zijn een gerenommeerd, gerenommeerd bedrijf.

Bijvoorbeeld, voordat u besluit om een ​​beleid te kopen, wilt u misschien om te winkelen rond om te zien wat de beste tarieven zijn en hoeveel het zou kosten. Op deze manier kunt u bepalen of u het beleid kan veroorloven, of als het zou helpen u aan uw behoeften in de toekomst. Aan de andere kant, zou je niet in staat zijn om het beleid te betalen, of de koers die u vindt is meer dan je kunt veroorloven.

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in verzekering om financiële redenen, kunt u mogelijk om te profiteren van de verzekering voor de verzekering. Bijvoorbeeld, sommige bedrijven moet u een verzekering kopen om bepaalde soorten goederen en diensten, zoals de ziektekostenverzekering aan te schaffen. dat kan niet alleen betrekking hebben op medische kosten, maar ook dekking voorschrijven van geneesmiddelen kosten en begrafeniskosten.