Gebouw Biologie - Gipspanelen

Bouwbiologie - gipsplaten kan maken elk huis of bedrijf opvallen in de menigte. Zij bieden schoonheid en elegantie en maken gebouwen duurzamer.

Gips is de eenvoudigste en goedkoopste vorm van constructie en het ontwerp materiaal. Het is een zeer sterk, duurzaam en veelzijdig bouwmateriaal.

Het is ook een van de snelste drogen van materialen in de wereld; het kan snel tot grote stukken hout worden toegepast. En het is zeer poreus, waardoor het een organisch gevoel dat uniek is voor gips.

In de bouw wordt gips schaal gebruikt in de gevels van de buitenkant van gebouwen. Het voegt kleur en karakter aan de gevel van een gebouw en geeft een globale uniformiteit en volledigheid aan de buitenkant van het gebouw.

De panelen zijn ook bruikbaar bij het verstrekken van een onderscheidende uitstraling aan het interieur van een gebouw. Ze worden vaak gebruikt in de plafonds om het uiterlijk van een plafond te bieden, of te verdoezelen een deur of raam, die niet volledig kan worden afgewerkt.

Beide buitentoepassingen gips een hoogwaardige, sterk reflecterende afwerking. Dit soort coating zullen worden gebruikt op zowel de buitenkant van het gebouw en het interieur van het gebouw.

In het proces van het draaien van gips, kunnen twee verschillende constructievormen worden gebruikt. Eerst wordt een gipspasta gemengd met water en gestold in een container. Vervolgens, door het gebruik van stoom de slurry wordt gerund door een "gun" naar vorm slak.

De verschillen tussen de twee typen gipspasta in de hoeveelheid van het basisproduct gebruikt en de wijze van draaien in slak. Voor de meer basistype slurry, een kleine hoeveelheid gips worden toegevoegd aan water, terwijl een meer verfijnde suspensie wordt bereid door het mengen gips met stoom.

Gipsplaten worden gewoonlijk gesneden door toepassing van een buisstuk. Deze pijp wordt gewoonlijk vooraf gemalen tot een kleine rechthoek. Later zal de panelen in elkaar worden gezet met behulp van een draad.

Bouwbiologie gipsplaten worden gewoonlijk gesneden aan de zijkanten en aan de bovenkant van het paneel. Ze worden samengesteld onder toepassing van een kraal en een rechte draad met de kraal die de platen elkaar.

Er zijn verschillende soorten van gipsplaten die kunnen worden gemaakt met deze bouwmethode. Panel making kan worden gedaan met behulp van een houten frame, of het gebruik van metaal of staal.

Deze kleine panelen kunnen worden gebruikt in vele situaties. Ze worden gebruikt als binnen- en buitenmantel voor de gevels van gebouwen en wanden en plafonds voering.

Bouw

Interessante links